Активност

Списание Трейдър присъства и отразява някои от най-важните събития и обществени прояви във връзка с трейдинга и инвестирането. Ще ги намерите в категория: Събития

На много от тези национални и международни събития изданието е професионален медия партньор.

Особена чест и признание е изборът на организаторите, списание Трейдър да бъде единствената медия за България, оторизирана да отразява световното състезание World Top Investor 2014-2015.

Специално внимание, както и всички трейдъри, отделяме на възможностите и формите за форекс обучение и споделяме своите лични впечатления от популярните в нашата страна школи за трейдъри.

Списание Трейдър активно участва и подкрепя Асоциацията на Трейдърите в България.  Голяма чест е да отразяваме дейността на сдружението и затова редовно държим на фокус: АТБ .

 

 

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.