АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ, ДИСКУСИИ

НА ИНВЕСТОР ФИНАНС ФОРУМ

В четвъртото издание тази година активно участва и Асоциацията на Трейдърите в България

Стана вече традиция в  края на есента трейдъри и инвеститори да се събират на конференцията, организирана от финансовия портал Investor.bg, съвместно с Bloomberg TV Bulgaria.

Още с началото си през 2012 г. форумът си постави амбициозната цел да се превърне се в единствената по рода си годишна среща на компаниите от сектора с индивидуални участници на пазара. Тази година това ще се случи на 27.11., а форумът отново е под наслов „Инвестицията като начин на живот“.

Investor_Finance_Forum

Инвестор Финанс Форум запазва своя формат и ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари. В няколко различни панела ще участват изявени експерти, ще се представят тенденции и прогнози, ще се състоят дискусии. Отново ще се проведе и единственото по рода си изложение на платформи за валутна търговия и финансови инструменти. Брокерите спонсори ще представят своите предложения на специални щандове, на които клиентът може да разбере какви продукти, услуги и условия предоставя всяка платформа за търговия.

Тази година обаче има и няколко нови неща:

За първи път по време на форума ще бъде организирана среща на институционалните инвеститори и представителите на капиталовите пазари в България и региона под наименованието INVESTOR Day. Това ще бъде събитие, което свързва чуждестранни институционални инвеститори с интерес в региона с местни публично търгувани компании, като част от цялостното им присъствие на фондовата борса. По време на програмата ще бъдат обсъждани актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на съвременните капиталови пазари под формата на дискусионни панели и презентации, като паралелно се дава възможност за организиране на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

 

Представяме накратко някои от изявените специалисти, лектори на конференцията:

  • Тиери Кларк, ръководител на “Дистрибуция за централна Европа и възникващи европейски пазари”, Schroders;
  • Манус Крани – редактор Европейски пазари в телевизия ‪Bloomberg, обхващайки акции на международни компании, съкровищни бонове, стоки, ‪Форекс търговия и ‪бизнес новини от целия свят.
  • Васил Банов – председател на Асоциацията на Трейдърите в България, трейдър на валута, стоки и акции от 2002 г. с богата професионална биография като директор на инвестиционен посредник, лектор, автор и анализатор.
  • Лекс ван Дам – специален гост на форума, хедж фонд ‪мениджър и финансов учител, специализиран в ‪търговия с акции, валути и финансови деривати, известен като Million Dollar Trader.

Тази година Инвестор Финанс Форум се провежда само два дни преди финала на едногодишното световното състезание World Top Investor 2014-2015, в което тази година българските трейдъри доминират в генералното класиране още от първия ден на надпреварата в началото на декември миналата година. Най-продължително на първото място е колегата Тодор Ангелов, който и в състезанието търгува по своя обичаен начин. По покана на АТБ Тодор ще участва в третия панел и ще разкаже за своя стил на търговия.

Регистрацията за Четвърта годишна конференция за инвестиции и валутна търговия вече започна. Инвестор Финанс Форум ще се проведе на 27.11.2015 г. в Интер Експо Център – София. Официалното откриване ще бъде в 9 часа, а деловата работа е съсредоточена в четири панела с продължителност до 17 часа, разделени от почивки за обяд и кафе паузи.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.