ПЪРВО АТЕЛИЕ ЗА ХОЛИСТИЧЕН АНАЛИЗ И ТЪРГОВИЯ (АХАТ)

Ателие за холистичен анализ и търговия

В края на м. ноември ще се проведе първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия (АХАТ). На него авторът и водещ Стефан Трашлиев ще представи един различен поглед върху търговията на финансовите пазари, ще изложи някои от основните принципи на своята концепция за холистичния трейдинг и ще разкрие подробности за практикуваната от него холистична интрадей търговия  – системата ХИТ.

Ателието е подходящо както за абсолютно начинаещи, така и за трейдъри, които вече са започнали да търгуват. Водещият ще даде обоснован отговор на въпроса защо 95 % от трейдърите се провалят в реалната търговия и ще разкаже как може да преодолеете това състояние.

Стефан Трашлиев е трейдър от 2011 г., популяризатор и писател. Той е издател на списание Трейдър, автор е на поредицата от книги „Уроци на трейдъра милионер“, създател е на концепцията за холистичен трейдинг и на търговската система ХИТ, чийто дебют беше на 01.11. 2016 г. Тогава той обяви резултатите от 5-месечен тестов период, през който е постигнал плавен ръст на капитала с над 11 % месечно.

 

търговска система ХИТ

Темата на предстоящото Ателие е: „Поставяме основите на успеха“. Първата част на лекцията ще представлява един разказ от първо лице за реалностите в трейдинга, които няма да научите в традиционните обучения. Ежедневният индивидуален трейдър Стефан Трашлиев ще сподели с вас истини, които се премълчават, и свои изводи, изведени по метода на пробите и грешките. Ще ви даде и ценни съвети как да се справите с огромните предизвикателства, които ежедневно ще срещате на финансовите пазари.  Ще получите синтезирано полезна информация, за да прецените къде са подводните камъни в трейдинга и дали сте готови да платите цената за постигането на дълготраен успех. Във втората част от лекцията той ще представи някои аспекти от холистичния трейдинг  – едно съвременно разбиране за пазарите и методи за търговия, напълно непознати и неизползвани в нашата страна.

„Подготвям страхотна лекция за участниците в Ателието на Холистичен Анализ и Търговия – пише в профила си Стефан Трашлиев. – В първата част  ще разкажа какво ви очаква на финансовите пазари – неща, с които непременно ще се срещнете. Няма да ви обяснявам що е то форекс, нито пък как и какво можете да търгувате. Всичко това е достъпно безплатно в Интернет. За сметка на това ще споделя с вас реалните предизвикателства, които начинаещите научават по труден и болезнен начин. Именно те са тези, които осуетяват нашия успех, но се премълчават в традиционните обучения.

Във втората част ще ви представя моите разбирания за холистичния трейдинг. Специално за вас подготвям и схема, която нагледно ще ви покажа коя е видимата и коя – невидимата част от реалната търговия. Картината е толкова въздействаща и ясна, че веднага ще си отговорите на въпроса защо малцина успяват да печелят.

Накратко казано, лекцията ще бъде под мотото: „Едно е теорията и практиката, а съвсем друго – действителността!“

За участниците в Ателието е предвиден и подарък – откъс от новата книга на Стефан Трашлиев, посветена на холистичния трейдинг. Тя ще бъде специално отпечатана и подвързана за всеки един от участниците в АХАТ. Ще можете да задавате въпроси и да получите директни отговори по всички въпроси, които ви интересуват. Ще бъдат представени и някои от програмите за коучинг и обучение, включени в неговия авторски проект Смарт трейдърс. Ще научите и какво дава привилегията да се ползва 30% отстъпка от цената за всяка една от тези програми.

Първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия (АХАТ) ще се проведе на 30.11..2016 г. от 19 до 21 часа в зала 312 на Дома на науката и техниката на ул. Раковски 108 в София. За да се регистрирате трябва да попълните и да изпратите формата за заявка. Заедно с това трябва да платите и таксата за участие чрез поместеното по-долу каре за плащане през ePay или на каса на EasyPay по клиентски номер (КИН) 1132761934. Много е важно и в двата случая да посочите своето име, за да се знае от кой идва плащането.

Заявки за участие ще се приемат до попълване на местата в залата.

Цената за участие в първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия (АХАТ) на тема „Поставяме основите на успеха“ е само 9,99 лв. (девет лева и деветдесет и девет стотинки).


За тази цена, само за 9,99 лв.:

  • си запазвате място в залата;
  • получавате персонален подвързан откъс от ръкописа на новата книга на водещия за холистичния трейдинг;
  • ползвате се от отстъпка за купуване на пълното издание на поредицата „Уроци на трейдъра милионер“ по време на Ателието
  • научавате точните параметри от тестовия период на търговската система ХИТ, даващи възможност за trading for living.

Както се вижда от съотношението между цената и това, което се получава срещу нея, първото АХАТ няма комерсиална цел. Стремежът на Стефан Трашлиев е даде стойностни знания на българските трейдъри, за да ги предпази от загубите и неуспехите, които очакват всеки, тръгнал по традиционния път на пробите и грешките. Тези знания са синтезиран израз на неговите обучения и контакти в чужбина, дали му, по неговите думи, „нови хоризонти и разбирания за трейдинга“.

Списание Трейдър с удоволствие партнира на първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия (АХАТ). Мероприятието е новаторско не само със своето съдържание, но и по формата, под която се провежда. По своята  същност  Ателието е с ясно изразена практическа насоченост, а именно това е необходимо за израстване на трейдърите.

Заявка за участие

в Първото Ателие за Холистичен Анализ и Търговия (АХАТ):

Име и фамилия (изисква се)

Актуален Email (изисква се)

Телефонен номер:(изисква се)

Начин на плащане: (изисква се)

Данни за вашия опит

Заплащане на участието чрез ePay:

Описание Сума
Първо Ателие за Холистичен Анализ и Търговия BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.