БЪЛГАРСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ДОМИНИРАТ

От:  | March 9, 2015 | Категория: Експертна зона

на World Top Investor 2014-2015

World Top Investor 2014-2015 Наскоро в официалния сайт на World Top Investor 2014-2015 беше публикувана статия с горното заглавие, в която организаторите коментират междинните резултати от състезанието, три месеца след неговото начало. В класирането към началото на м. март двама българи са начело с впечатляващи резултати. С 405 % увеличение на капитала на първо място е Тодор Ангелов, който търгува CFD  и Форекс. Характерно за неговата стратегия е следването на тренда и дългосрочните позиции. На втора позиция във временното класиране, с ръст на капитала от 132 %, е Христо Гривнев,  който е трейдър с дългогодишен опит. Той  търгува форекс  с „проста“ стратегия, въздържа се от търговия, когато се очаква висока волатилност  и обикновено затваря позициите си преди уикенда.

В статията специално се отбелязва, че своите отлични резултати двамата българските трейдъри са постигнали в една много динамична обстановка на финансовите пазари  през изминалите, белязана от драматичното решение на Швейцарската централна банка и несигурността, предизвикана от  преговорите с Гърция. Изрично трябва да споменем, че Тодор и Христо демонстрират една много устойчива търговия, което е много по-ценно от кратковременни пикови процентни постижения.  Това подчертава и шефа на състезанието Пауло Пинто в своето изчерпателно интервю за списание Трейдър.

Нека да припомним, че господството на българските трейдъри започна още в началото на World Top Investor 2014-2015, когато  класирането веднага беше поведено от Александър Иванчев, а веднага след него добрите резултати на Тодор и Христо ги извадиха на челните места, на които те се задържат вече повече от месец.

World Top Investor 2014-2015 е продължително и тежко състезание и затова е твърде рано да правим предположения за крайното класиране. Искрено желаем обаче на българските трейдъри да продължат със стабилната си търговия и със същия успех да увеличават своя капитал и през следващите месеци на надпреварата до нейния финал в края на ноември т.г.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.