ДВАМА БЪЛГАРИ ЗАВЪРШИХА В ТОП ЧЕТИРИ НА WTI 2016-17

Двама български трейдъри с отлично представяне на World Top Investor 2016-17.

Генерално класиране на World Top Investor 2016-17

Колегите Георги Георгиев и Андон Момчилов донесоха голяма радост на българските трейдъри със своето отлично представяне на завършилото преди броени дни световно състезание за трейдър и инвеститори World Top Investor 2016-17. В компанията на двама испанци, те заеха достойно място сред първите четирима в крайното класиране.

Състезанието World Top Investor се провежда за период от 12 месеца и е голямо изпитание за уменията на участниците. За този дълъг период пазарът предлага множество предизвикателства, а напрежението от надпреварата допълнително натоварва психиката. Затова финиширане в челото на класирането е изключително професионално постижение.

Състезанието се провежда с реални сметки, а състезателите са длъжни да правят минимум по две сделки месечно и да не теглят пари от акаунта, с който участват. Като официален медия партньор за България, списание Трейдър отразява събитието през цялото време.

През по-голямата част от състезанието Георги показа устойчив ръст на своята сметка, а в началото на тази година дори излезе на челно място в генералното подреждане. В крайното класиране на World Top Investor 2016-17 неговото постижение е почти 126 процента ръст на капитала.

Андон напредна в състезанието от средата на тази година и твърдо остана в първата половина на Топ 10 до края на надпреварата, когато финишира с доходност от над 74 процента. Непременно трябва да отбележим, че периодът на състезанието се оказа доста труден за търгуване и постигането на устойчив ръст при тези условия е  показателно за голяма дисциплина и самообладание.

В подкрепа на горното следва непременно да споменем факта, че броят на завършилите с положителен резултат в това издание на WTI е доста по-малък от предишното. Победител тази година стана испанският трейдър Едуардо Андрес с доходност от почти 172 процента. А за десето място в генералното класиране се оказаха достатъчни по-малко от 23 процента.

Представянето на Георги Георгиев и Андон Момчилов е изключително постижение. С него те напълно заслужено завоюват достойно място сред колегите, които са гордост за българските трейдъри.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.