ДИРИГЕНТИ НА ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ

От:  | June 15, 2018 | Категория: Още по темата

Представяме ви една изключително интересна статия от нашия колега Красимир Гугов. В нея той прави един необичаен анализ на движещите сили, които дирижират колебанията на финансовите пазари.

„Кое всъщност доминира и определя „бичи“ или „мечи“ ще е пазара? Нагласите на пазарните участници е колективния отговор и това е точно така – четем в статията.

“А какво ръководи нагласите на пазарните участници? Техните емоции ( страх, алчност или радост) във всеки момент от търговията. Добре, а кой ръководи емоциите им? Тяхното подсъзнание.“

Краси е автор на книгата „Еталоните на вечността“ и в нея той разглежда няколко специални числа, които са дълбоко закодирани в нашето подсъзнание и от тази своя позиция те оказват влияние върху нашите мисли, действия и решения. В своите изследвания той стигна до математически заключения, че всички тези еталони са свързани помежду си и произлизат един от друг. Тяхната сила идва не от всеки поотделно, а от тяхното взаимодействие помежду им.

Въздействието на тези универсални числа Красимир Гугов прехвърля и върху финансовите пазари. И докато за нивата на Фибоначи всички знаем, той открива, че числата, открити от италианския математик, са само една малка част от цялата картина. Всички „диригенти“ обаче действат в синхрон и колективното отражение на тяхното влияние можем да открием върху графиките на финансовите инструменти.

Именно върху графиките (Краси е избрал най-популярната валутна двойка) той прави математически анализ на дъната и върховете и открива зависимости, които могат да позволят да се правят дългосрочни прогнози, доверявайки се на диригентите на финансовите пазари.

Цялата статия можете да прочете в блога на Красимир Гугов, а неговата книга  „Еталоните на вечността“ се продава в книжарница Хеликон, а на английски език – в Амазон.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.