ДНИ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

От:  | October 4, 2016 | Категория: Реклама и ПР

на книгата „Уроци на трейдъра милионер“

Уроци на трейдъра милионер
Вече половин година стотици български трейдъри променят своите разбирания и рестартират своя трейдинг с наученото от пълното издание „Уроци на трейдъра милионер“. За този период томчето с четирите книги си поръчаха и много българи зад граница и платиха почти двойна цена, за да го получат с въздушна поща. Продажбите вървят повече от добре.

Освен това м. октомври е специален както за автора, така и за трейдъра милионер. Затова решихме да отбележим тези поводи и обявяваме дни с безплатна доставка на книгата до избран от вас офис на Еконт в България. Периодът на тази промоция е от 4 до 14 октомври 2016 г. и важи за всички, изпратили заявка между тези две дати вкл.

Влезте на линка, посочен по-долу, попълнете формата и задължително посочете кой от офисите на куриера в страната е предпочитан вас. Веднага след като заплатите стойността на книгата, вашата поръчка ще бъде изпълнена, а транспортните разходи се поемат от издателя. На страницата за заявка има форма за плащане чрез eРay, но са възможни и алтернативни варианти.

Поръчайте „Уроци на трейдъра милионер“ и се възползвайте от безплатна доставка до избран от вас офис на Еконт в страната.

Купи книга с автограф от автора
Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.