ЗАД КУЛИСИТЕ С „МАШИНА ЗА ПАРИ ЗА МИЛИОНЕРИ“

От:  | January 9, 2015 | Категория: Реклама и ПР

Инвестициите да са една много деликатна и твърде лична тема. На днешно време обаче предложения и съвети къде да вложите парите си „валят“ буквално отвсякъде. Влизат в пощата ви като непоискани търговски съобщения, изкушават ви от стената във Фейсбук, мигат в интернет рекламите, а напористи непознати брокери ви „захапват“ дори и по телефона.

Роберт Ролих

И ако борсовите средища могат да се приемат като синоним на инвестиции, афоризмът на Уорън Бъфет рисува един комичен, но реален парадокс:  „Уол стрийт е много странно място, защото хора, които се движат с Ролс Ройс, се доверяват на съветите на тези, които се возят с метрото.“

Във всички си книги, известният като гуру на личните финанси Робърт Кийсаки настойчиво препоръчва за своите инвестиции и финансово образование да търсим знания от хора, които лично инвестират и се препитават от своите инвестиции, а не като консултанти и преподаватели.  На това изискване напълно отговаря  водещия на семинара “Машина за пари за милионери“ Роберт Ролих. Той е инвестирал 7 години и повече от 100 000 евро, за да разбере как в действителност работи финансовата индустрия. Посетил е всички най-добри семинари за инвестирането, краткосрочната търговия, Форекс, прочита и всички най-добри книги. Лично инвестира и в различни финансови продукти.

След всичко това Роберт Ролих стига до извода: „Основната и единствена цел на 95% от финансовата индустрия е да вземе парите на клиента и да ги прибере в джобовете си. Играта на инвестиране е нагласена така хитро, че дори опитни инвеститори губят голяма част от своите пари – без дори да го знаят.“

Днес Роберт Ролих е известен международен лектор по въпросите на инвестирането и автор на системата „Машина за пари за милионери“. За нея той твърди, че помага за постигане на по-добра възвращаемост от 95% от инвеститорите, като едновременно с това ви спестява 95% от отделеното време. На неговите семинари той дава информация, която не може да бъде намерена никъде другаде.

Семинарът „Машина за пари за милионери“ ще се проведе на 31 март 2015 г. в НДК София и това ще бъде първата лекция на Роберт Ролих в България. Организаторите от „Проджекта“ ООД  казват:

„НЕ инвестирайте дори 1 лев повече, преди да посетите семинара,

… защото този семинар ще направи на пух и прах всяко ваше разбиране и вярване относно инвестирането. Роберт Ролих ще сподели с вас триковете, които използва финансовата индустрия, за да вземе бавно, но сигурно, вашите трудно спечелени пари. Ако инвестирате (или обмисляте да инвестирате) в пенсионни планове, взаимни фондове, застраховки живот, акции, ценни метали, или ако сте Форекс трейдър, тогава се пригответе да бъдете шокирани…“

семинар “Машина за пари за милионери“

„Щастлив съм – казва Роберт – да предложа информацията от “зад кулисите”, която хората могат да използват, за да се измъкнат от уредената игра на инвестиции и най-накрая да направят така, че инвестициите да работят за тях.“

Повече за това какво можете да очаквате на Семинара можете да прочетете в подробно интервю с Роберт Ролих за списанието на словенската компания Tax-Fin-Lex, преведено на български език.

Подробна информация за семинара „Машина за пари за милионери“ ще намерите на сайта на събитието, където можете да се регистрирате и да запазите своето място в зала 3 на НДК, София, и на 31.03.2015 г. да слушате на живо Роберт Ролих в България.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.