ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА WORLD TOP INVESTOR 2016-17

World Top Investor 2016-17

В края на лятото започва седмото издание на световното състезание за трейдъри и инвеститори World Top Investor. Записванията вече започнаха, а стартът ще бъде даден на 30 септември 2016 г. Както и на предишното състезание, официален брокер спонсор е Карол, а официален медия партньор за България е списание Трейдър. Това издание на World Top Investor бе особено знаменателно с факта, че победител стана българският трейдър Тодор Ангелов. Неговата доходност за 12-те месеца на надпреварата беше почти 260 процента.

В състезанието World Top Investor 2016-17  могат да участват всички трейдъри, които към началото на надпреварата имат реална сметка на някоя от платформите, предлагани от брокера спонсор за България и имат наличност по сметката си минимум 2000 евро или щатски долара. Освен това всеки изрично трябва да заяви своето желание за участие в състезанието като за целта трябва да попълни формата за заявка в сайта на Карол.

Състезанието се провежда за период 12 месеца, като класирането се извършва според процента на постигната доходност,  а текущи резултати се публикуват след завършването на всеки търговски ден. Важно условие за завършване на надпреварата е да се извършват поне по 2 сделки месечно и да не се теглят пари от сметката, с която се участва. Разбира се, трейдърите не са лишени от тази възможност, но подобно действие ще прекрати тяхното участие.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.