ЗАПОЧНА WORLD TOP INVESTOR

От:  | December 2, 2014 | Категория: Събития и прояви

Излезе и първото класиране.

World Top Investor

На 1 декември беше даден стартът на най-голямото световното състезание за трейдъри. Цяла една година състезатели от целия свят ще се борят за титлата „Топ инвестор“.  Вече излязоха и първите резултати. След втория ден от състезанието начело в генералното класиране излезе българинът Александър Иванчев.

Класирането се извършва по възможно най-обективния начин. Всеки ден участниците ще се подреждат според процентната промяна на Equity по тяхната сметка към 24 часа на предишния работен ден, сравнено с капитала, с който сметката е влязла в състезанието. Актуалните резултати  ще бъдат налични всеки работен ден след 11 часа българско време.

Представянето на българските участници можете да следите в българската секция на състезанието, а генералното класиране  – на основната страница на World Top Investor.

Тази година в състезанието от българска страна са включени и трите менторски сметки, в които брокери от Карол демонстрират три различни стратегии за търговия.  Димо Димов разказа за тези стратегии на проведения наскоро Investor Forex Forum.  Тези сметки и досега бяха достъпни за наблюдение от реалните клиенти на Карол, но през следващите 12 месеца техните резултати ще бъдат достояние на всички.

Важно е да се добави, че участието на трите менторски сметки не е насочено към спечелване на World Top Investor, а цели да стимулира българските участници и да демонстрира особеностите на различните търговски стилове.

Важно за тези, които не са успели да се включат в световната надпревара, е, че организаторите дават  гратисен период , през който могат да се регистрират още участници.  Това трябва да стане най-късно до края на работния ден на дата 12.12.2014 г.

Trade4win magaZine e оторизиран медия партньор за България на World Top Investor и тук ще намирате актуална информация за развоя на състезанието

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: , ,

Comments

  1. […] участват трейдъри от цял ствят. Още на втория ден след старта на надпреварата начело застана българинът Александър Иванчев. Само за […]

  2. […] че господството на българските трейдъри започна още в началото на World Top Investor 2014-2015, когато  класирането веднага беше поведено от […]

  3. […] не са изпускали първото място в генералното класиране. Стартът на надпреварата беше даден на 1 декември 2014 г. Цяла една година […]

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.