За списание Трейдър

Здравейте,

Казвам се Стефан Трашлиев и от известно време се изявявам като индивидуален трейдър. Много години съм отдал на журналистиката и понеже бивши журналисти няма – ето го съчетанието на двете – Списание ТрейдърИзданието се публикува само в интернет, но избрах формата на списание, тъй като поместваните тук публикации са с по-трайно съдържание.

Сайтът стартира в началото на 2013 г. под названието trade4win magaZine. Въпреки, че днес названието е Списание Трейдър, на много места в сайта, в рекламни материали и в други издания ще продължи да фигурира и предишното наименование trade4win magaZine. Не се „отричам“ от него и то ще си остане там БЕЗ промяна. Както преди, така и сега, то напълно отговаря на характера на изданието и на домейна, под който сайтът съществува. 

За две години от началото на своето издаване, сайтът trade4win.info се наложи като търсен  източник на информация за българските трейдъри. През този период категорично се оформи и „физиономията“ на изданието.  Неговата тематика се концентрира основно върху изграждането и развитието на трейдъра и, напълно естествено, това трябваше да си личи и от пръв поглед. Така се появи Списание Трейдър, без да се отказвам и от „посланието“ на домейна trade4win

 

Защо trade4win.info?

  • trade – ясно.
  • 4 – трябва да се разбира като алтернатива на английското „за”. Има и буквален смисъл като число, който произлиза от Проекта trade4win, както и от уроците на трейдъра милионер.
  • win – трябва да се разбира и като печалба, и като победа, защото единственият начин да постигнеш успех (печалба) на финансовите пазари е като преди това победиш себе си.
  • info – отразява информационния характер на изданието и моя стремеж стремеж да бъда максимално полезен на българските трейдъри.

 

Защо ползвам чуждици?

Не съм почитател на чуждици, които имат съвсем точен български еквивалент. Отлично знам, че трейдър значи търговец, а трейдинг – търговия. Въпреки това в моите авторски публикации в Списание Трейдър предпочитам англоезичните наименования с цел да направя разграничение между  класическата и борсовата търговия, като влагам в тях следния смисъл:

  • трейдър – човек, който търгува на световните финансови пазари и
  • трейдинг – индивидуална търговия на световните финансови пазари.

 

Развитие

Верен на своя стремеж да подобрявам списание Трейдър, правя някои видими или невидими промени в структурата и организацията на съдържанието, за повечето от които ви информирам в категория За списанието. 

Желая на всички успех във великата професия Трейдър!

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.