Проектът trade4win

Бъди информиран, за да печелиш!

Скоро след като „открих“ търговията на финансовите пазари, разбрах, че в нея има огромен потенциал. Човек може да я превърне в доходно хоби, да я направи своя професия, а дори и неприлично да забогатее. Вярно е, че по този път съществува риск да загубиш пари, но само толкова, колкото ти самият си „сложил на масата“.

Като индивидуален трейдър и журналист популяризатор реших, че трябва щедро да споделям с останалите полезна информация за постигане на успех в трейдинга. В името на тази цел, създадох trade4win.info. Видях, че нета изобилства от стратегии, сигнали и образователни материали. Затова съсредоточих своето внимание към развитието на трейдърската личност. Това, според мен, е много важен фактор за постигане на дългосрочни положителни резултати.

Във времето на социалните мрежи, един сайт не може да съществува сам за себе си. Затова, след като се разпростряхме и се превърнахме в плетеница от интернет връзки и споделяния, вече можем да се наречем Проект.

Основен „играч“ в проекта trade4win е списанието за трейдъри и инвеститори. Trade4win magaZine е и първото форекс списание в България. Негова тематика са умения за търговия на финансовите пазари, стратегии на професионални трейдъри, новини и анализи за форекс и други финансови пазари.

Вторият елемент от проекта е фейсбук страницата на trade4win magaZine. Тук общуваме със своите фенове, коментираме публикации и други трейдърски теми.

Бонус за приятелите на trade4win.info е фейсбук страницата Forex For Free. Тук споделяме свободни форекс знания – инструменти, сигнали, стратегии, книги, семинари, уебинари и други безплатни източници на информация.

Четвъртият елемент от информационния проект trade4win е фейсбук страницата От трейдъри за трейдъри. В нея споделяме книги, интервюта и уроци, написани от трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

Всеки от нашите читатели и приятели може свободно да споделя в нашите фейсбук страници, а при проявено желание, да стане и техен редактор.

С готовност поместваме в списанието дългосрочни анализи и други стойностни публикации на реални трейдъри. Чувствайте се свободни да се свържете с нас и да предложите вашите статии.

Можете да следите най-новите публикации като се абонирате чрез формата в trade4win.info, харесайте и нашите фейсбук страници:

Logo_trade4win_kvadrat_sm   F4Free   Ot_Za

Допълнителен израз на моето желание да споделям трейдърски знания е и поредицата от книги „Уроци на трейдъра милионер“. Важно е да отбележа, че всичко, което включвам в тях, е усвоено и приложено лично от мен самия. Затова гарантирам, че то е полезно и практически действа!

Искрено ваш: Стефан Трашлиев

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.