ЗНАНИЯ И МНОГО ПРАКТИКА В АКАДЕМИЯ ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИ

От:  | September 15, 2016 | Категория: Експертна зона

Академия за лични финанси и инвестиране

За четвърти пореден път колегите от SmartMoney.bg и Асоциацията ни личните финансови консултанти подготвят провеждането на Академия за лични финанси и инвестиране. Както красноречиво личи от нейното име, тя ще даде на участниците голям набор от знания и възможности как да употребят личните се пари така, че те да започнат да им носят допълнителен доход или да се превърнат в основа на някакъв нов бизнес или инвестиция.

Сред темите, които са включени в програмата, присъства запознаването с множество основни понятия като пасиви, активи, спестявания, инвестиции, бюджет, приходи, разходи, определяне на цели и др. Ще бъдат детайлно разгледани банковата система и различни инвестиционни стратегии, взаимните фондове и Българската фондова борса, различни аспекти на предприемачеството, недвижимите имоти и застраховането, както и личното финансово планиране и пенсионната система.

Специално трябва да отбележим, че в програмата на Академията просторно място заема търговията на финансовите пазари. Ще бъдат разгледани някои аспекти на фундаменталния и на техническия анализ – традиционни методи за прогнозиране на предстоящото и за взимане на търговски решения.  По нетрадиционен начин обаче ще бъде представена същината на търговския процес – с лекцията

„Какво ни очаква на финансовите пазари“

Това ще бъде един разказ от първо лице за реалностите в трейдинга, които няма да научите в други обучения. Ежедневният индивидуален трейдър Стефан Трашлиев ще сподели с вас истини, които се премълчават, и свои изводи, изведени по метода на пробите и грешките. Ще ви даде и ценни съвети как да се справите с огромните предизвикателства, които непременно ще срещнете на финансовите пазари.  Ще получите синтезирано полезна информация, за да прецените сами дали трейдингът ви импонира и дали сте готови да платите цената за постигането на дълготраен успех.

За първи път пред вас той ще представи и някои аспекти от холистичния трейдинг  – едно съвременно разбиране за пазарите и методи за търговия, напълно непознати и неизползвани в нашата страна. След почти петгодишно следване на отъпканите пътища за търгуване, които не са го довели до дълготраен успех, Стефан изцяло сменя парадигмата за възприемане на пазара и метода, по който го анализира. Своите нови разбирания и методи той ще сподели с участниците в Академията.

Следва специално да отбележим факта, че всички лектори в Академията за лични финанси и инвестиране са хора с богат практически опит. На първо място е главният организатор и идеен създател на събитието – Стойне Василев. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година. През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

За разлика от повечето обучения с предимно теоретична насоченост, в Академията за лични финанси и инвестиране

Практиката ще бъде повече от 50 процента

Практическата работа ще има както по време на самите лекции, така и в трите работилници, на всяка от които е посветено по едно отделно занятие. На тях ще  бъдат направени демонстрация на техниките, ще бъдат включени и различни упражнения, игри и моделиране на реални ситуации. Ще бъдат разглеждани и казуси, поставени от участниците и ще бъдат предложени варианти за тяхното разрешаване.

Академията ще започне на 11 октомври 2016 г. и ще продължи до 08 декември. Ще се състои в залата на Есенс център, която се намира в центъра на София. Организаторите предлагат три пакета за записване, а цените за участие са изключително атрактивни – десетки пъти по-ниски от магистърска програма, която евентуално би могла да ти даде същите знания.

Всички, които са чели книгите на гуруто в личните финанси Робърт Кийосаки, помнят, че неговата стремителна кариера започва от един кратък курс, който е изкарал. Затова не спирайте да оглеждате и да търсите – кой знае, може би искрата за вашия личен успех във финансовото поприще ще пламне именно след това обучение.

Заповядайте на Академия за лични финанси и инвестиране, едно събитие, на  което списание Трейдър партнира с пълна убеденост!

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: , ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.