ИЗБОР НА АКЦИИ И СТРАТЕГИИ

От:  | March 18, 2014 | Категория: Събития и прояви

Мастър клас за акционери и инвеститори ще проведат ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank

Експертите от двете компании са оптимисти за 2014 г. и очакват отново успешна година за акциите. Лекции ще изнесат  експерти от ЕЛАНА Трейдинг и специалният гост от Saxo Bank. Участващите в мероприятието ще могат да научат:

  • Какви са глобалните тенденции, които определят пазарите на акции и кое ще насочи посоката им през 2014 г.
  • Какви са спецификите на търговията с акции и свързани с тях финансови инструменти
  • Как да подбирате акции в зависимост от фазите на икономическия цикъл
  • Как да оценявате акции
  • Какви инструменти за подбор на акции са полезни
  • Стратегии за краткосрочни и дългосрочни инвестиции
  • Стратегии за ограничаване на риска

Специален гост на класа ще бъде Мадс Кофод, ръководител „Макроикономика и стратегии“ в Saxo Bank.  Той подготвя прогнозите на институцията за развитието на глобалната икономика и анализира за клиентите й ефекта от макроикономическото развитие върху финансовите пазари. На участниците в мастер класа Г-н Кофод ще представи своите виждания за тенденциите в глобалната икономика, които ще определят пазарите на акции през тази и следващата години.  На тази база експертът ще насочи към подходящите инструменти, свързани с акциите, на които инвеститорите е подходящо да обърнат внимание.

От страна на ЕЛАНА Трейдинг в класа ще вземат участие Цветослав Цачев – Ръководител на отдел “Анализи” и Емил Петров – Дилър “Международни финансови пазари”. Те ще представят методи за оценка на акции и конкретни стратегии за търговия.

Разглежданите примерите ще бъдат подбрани както от международните финансови пазари, така и от Българска фондова борса. Класът ще се проведе на 28 март 2014 г. в кула Б на Софарма Бизнес Тауърс в София.

 

 

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.