ИСТИНИ ЗА ТРЕЙДИНГА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

От:  | March 13, 2017 | Категория: Събития и прояви

Какво ви очаква на финансовите пазари?

В началото на м. ноември м.г. по специалната покана на организаторите от smartmoney.bg изнесох лекции на участниците в Академията по лични финанси и инвестиране – 2016. Първата от тях беше посветена на реалностите в трейдинга от първо лице. В нея споделям някои истини, които се премълчават в традиционните обучения. Извел съм ги по метода на пробите и грешките, справяйки се с огромните предизвикателства, които срещнах на финансовите пазари.

Тази тема беше специално застъпена и на първото Ателие за холистичен анализ и търговия, което проведох по-късно същия месец м.г. За разлика от Академията, тук участниците бяха реални трейдъри, мнозина с дългогодишен стаж на пазара. Въпреки това обаче, „моите“ истини им показаха пазарната действителност от доста по-различна гледна точка, а някои от тях директно ми казаха, че съм им „отворил очите“.

Сега споделям лекцията „Какво ви очаква на финансовите пазари?“ с цялата трейдърска общност в нашата страна. Някои неща в нея остават недоизказани, тъй като съм ги разказвал на участниците в двете мероприятия, но независимо от това тя дава достатъчно теми за индивидуален размисъл.

Виж презентацията „Какво ви очаква на финансовите пазари?“ и с ума и логиката си започни да създаваш собствените си истини за трейдинга.

175_Истини

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

Актуални форекс анализи

Ежеседмичен обзор на най-популярните валутни двойки на базата на Price action, представен от професионалния трейдър Николай Колев. Проследи в развитие неговите търговски идеи! Седмичен Прайс екшън анализ

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.