КАЛЕНДАР С МОТИВИРАЩО ПОСЛАНИЕ

От:  | December 18, 2014 | Категория: Още по темата

Трейдърски календар 2015 за читателите на списание trade4win.

Много наши приятели и почитатели изтеглиха БЕЗПЛАТНО тематичен късметлийски календар за 2015 г., подходящ за десктопа на вашия компютър. Изображението се предлага в два варианта:

1280х1024 пиксела, каквато е класическата резолюция на мониторите на настолните компютри и 1280х800 пиксела, което е подходящо за повечето лаптопи.

Kalendar2015_sm

Важно за всички, които изтеглят и ползват календара,  е, че в него е „вградено“ позитивното послание на трейдъра милионер, което е дало тласък на неговата успешна кариера.  Той с удоволствие разказва за този преломен момент в своето израстване и често споменава трите „вълшебни“ думи, насочили неговото мислене към постигане на печалба.

Позитивното  послание е записано на токова място върху календара, че вие лесно ще го откриете, но поставено като тапет на вашия десктоп, то ще бъде скрито от любопитните и непосветените в малката тайна за трейдърското израстване. За ефекта,  който може да очаквате от мотивиращото послание с мощен заряд  и за други полезни техники за постигане  на успех на финансовите пазари, ще научите в поредицата „Уроци на трейдъра милионер“.

Все още можете да копирате безплатно своя КЪСМЕТЛИЙСКИ календар и да постигнете много печалби през 2015 г. с комплиментите и пожеланията на trade4win magaZine.

Размер 1280х1024

Размер 1280х800

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.