КНИГА ЗА КНИГИТЕ

От:  | May 16, 2017 | Категория: Реклама и ПР

Написаха читателите на поредицата “Уроци на трейдъра милионер”

KORICA

Тази книга за книгите е едно необичайно продължение на поредицата. В нея не се проследява някакъв следващ етап от „приключението“, тя е отзвук за ефекта от „Уроците“ върху читателите. Затова моето присъствие тук като автор е съвсем незначително. Ролята ми е предимно на съставител. В тази книга ще намерите автентичните мнения на реални български трейдъри и инвеститори, в които всеки един дава своята оценка за книгата, а някои споделят и как са ги пременили знанията, които са открили в поредицата.

Изключителна привилегия е за мен, че благодарение на „Уроци на трейдъра милионер“ имам удоволствието да се запозная със стотици хора в България, които търсят успех на финансовите пазари.  Възможността да общувам с читателите ми дава важна обратна връзка и увереност, че „Уроците“ са ценни и полезни. Мнозина споделят, че са открили себе си в книгите, намират описани своите лични трейдърски истории, както и отговори на индивидуалните си проблеми.

Отзивите от читателите започнаха да идват при мен още веднага след излизането на първата е-книга и продължават неизменно досега. А най-въодушевяващо от всичко е, че томчето с пълното хартиено издание се е превърнало в настолна книга за много от читателите и те често я отварят, за да си припомнят някои моменти, да получат доза окуражаване или да затвърдят някои от знанията, които прилагат в своята работа.

Настоящата книга за книгите е толкова автентична, че дори и заглавието не е мое. Тези думи принадлежат на един от читателите и ще ги намерите между останалите мнения.

Книгата се разпространява безплатно и свободно.

Можете да я отворите и изтеглите оттук:

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone
Tags:

Актуални форекс анализи

Ежеседмичен обзор на най-популярните валутни двойки на базата на Price action, представен от професионалния трейдър Николай Колев. Проследи в развитие неговите търговски идеи! Седмичен Прайс екшън анализ

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.