КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ?

От:  | May 25, 2017 | Категория: Експертна зона

Наскоро един от българските брокери обяви състезание за талантливи трейдъри, което ще се проведе в рамките на 3 месеца. Всеки реален трейдър – клиент на компанията, може да докажете своят талант във Forex търговията. Победителят ще получи възможността да участва в управлението на портфейл от $100.000 и възможност за професионална реализация.

Важна подробност е, че възнаграждението за управлението на портфейла ще се равнява на 20% от реализираната номинална печалба (без таван), а изплащането и ще се осъществява на всеки 6 месеца. Максималната допустима загуба по сметката е фиксирана на 20%.

Най-интересното обаче, по повод предстоящото състезание, са критериите, по които комисията ще определи победителя и човека, на който ще бъдат поверени за управление клиентските пари:

  • Способност за генериране на стабилна доходност без висока волатилност по сметката.
  • Постигната обща доходност по сметката.
  • Психологически профил – Способността на кандидата да представи своята система за търговия пред комисията. Оценка на начина на мислене, мотивацията и визията на кандидата.

Забелязвате ли, колеги? Процентът на общата доходност за периода, който мнозина считат за най-важният показател, съвсем НЕ е на първо място. Инвеститорите искат преди всичко стабилност, а това е със сигурност е най-трудното за постигане в търговията на финансовите пазари.

А обърнахте ли внимание на третия критерий? Психология, система за търговия, начин на мислене и дори мотивация за търгуване – явно е, че всичко това НЕ са незначителни подробности по пътя към постигането на успех. Дори точно обратното – психологическият профил е основен в портрета на успешния трейдър.

Изобщо, търговията не е само анализ, вход и изход. Това е повърхността на нещата. Под нея са решенията, които трейдърът постоянно взима и неговото поведение на пазара. И ако искате успешно да управлявате собствените си пари, запитайте се дали друг би ви доверил да търгувате с неговите?

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: , ,

Comments

  1. […] на лятото съобщихме, че български брокер обявява състезание за талантливи трейдъри, което ще се проведе за период от 3 месеца. […]

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.