Купи “Уроци на трейдъра милионер”

KORICA_4

Тук можете да закупите  пълното хартиено издание на поредицата “Уроци на трейдъра милионер”. В изданието се включват книгите:

Настройки на ума

Програмиране на успех

Стратегия за печалба

както и новата книга четвърта:

Машина за пари

Първите три заглавия излизат като е-книги през 2014 и 2015 г. Всяка от тях предизвика голям интерес сред читателите, което за определен период им отреждаше място сред най-продаваните е-книги. А след излизането и на третото заглавие, за повече от 1 месец сред топ 10 на бестселърите на Хеликон бяха и трите книги едновременно.

В това книжно тяло са преработени и включени тези три книги, а четвърта тук се издава за първи път.

Книгата се продава само online

Данни за пълното хартиено издание: формат 16,5 х 23 см. обем - 544 стр. Цена - 28 лв.

Списание Трейдър ви предлага няколко варианта за закупуване на  пълното хартиено издание „Уроци на трейдъра милионер“. По един или друг начин, всеки един от тези варианти е израз на нашето специално уважение към българските трейдъри. Във всеки екземпляр влагаме специално изработен рекламен разделител за директна връзка с новия проект на автора – Смарт трейдърс:

Поръчай книга и плати при получаване

Този начин не изисква от вас да заплащате нищо предварително, а само да изпратите заявка, в която да попълните необходимите за доставката данни. По подразбиране, ако не е посочено друго, ще ви изпратим 1 бр. от “Уроци на трейдъра милионер”, но ако желанието ви е да закупите повече бройки, изрично напишете това във вашата заявка.

Поръчай книга и плати при получаване

 Купи книга с автограф от автора

Единствено в списание Трейдър вие можете да се сдобиете с екземпляр от “Уроци на трейдъра милионер” с лично пожелание и автограф от автора. Този вариант също изисква да попълните заявка, но по понятни причини е нужно да направите плащането предварително.

Купи книга с автограф от автора

 Купи от чужбина и книгата отлита към теб

Статистиката показва, че списание Трейдър има много посещения и от читатели извън България. Специално за тях сме предвидили възможност да закупят “Уроци на трейдъра милионер” от чужбина. Това изисква книгата да бъде платена предварително, а заедно с нея и цената за въздушна пратка според тарифата на Български пощи. Веднага след изпращане, ще предоставим на получателя и уникален номер за проследяване на пратката.

Купи от чужбина и книгата отлита към теб

За изпращане на книгата на читатели от България използваме услугите на куриерите от Еконт, предлага се и възможност и за лично получаване от адрес в София, което е приложимо за всеки един от първите два варианта.

Купуване на повече бройки

За купуване на повече бройки от книгата “Уроци на трейдъра милионер” трябва да се обърнете директно към издателя – фирма “Цибрица-2009” ЕООД.

Контакти с издателя

Важно: Заявките за доставка с наложен платеж се изпълняват само до офис на Еконт. В случай, че държите на доставка до адрес, нужно е заплатите книгата предавателно като за целта заявете от тук!

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.