Купи “Уроците” от чужбина

Как читателите на списание Трейдър от чужбина могат да поръчат и да получат пълното хартиено издание “Уроци на трейдъра милионер”

За своите многобройни читатели от чужбина списание Трейдър предлага уникална възможност да поръчат и да получат с въздушна поща пълното хартиено издание “Уроци на трейдъра милионер”.

Първото, което трябва да направите е да попълните заявката, в която да посочите всички необходими данни за да се изпълни доставката. След това ще се свържем с вас на посочения e-mail и ще ви предложим варианти да плащане, което ще включва цената на книгата и транспортните разходи според тарифата на Български пощи.

След получаване на плащането,  книгата веднага ще отлети към вас с въздушна поща, а на e-maila ще ви пратим международен номер за проследяване на пратката.

По подразбиране,  ще ви изпратим 1 бр. от “Уроци на трейдъра милионер”, но ако желанието ви е да закупите повече бройки, изрично напишете това в “Допълнителни изисквания”. В това поле можете да запишете и изричното си желание да получите автограф на автора, което с удоволствие ще уредим.

Заявка за доставка:

Име и фамилия (задължително)

Актуален Email (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Държава (задължително)

Точен адрес (задължително)

Допълнителни изисквания:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.