Поръчай “Уроците” и плати при получаване

Попълни заявка и поръчай пълното хартиено издание “Уроци на трейдъра милионер”

Този начин не изисква от вас да заплащате нищо предварително, а само да изпратите заявка, в която да попълните необходимите за доставката данни.

Изпращаме книгата с наложен платеж – ще я заплатите при нейното получаване.

Доставката ще се извърши от Еконт. Посочете града и изберете предпочитания от вас офис на Еконт като ги запишете в съответните полета на заявката.

Моля да имате предвид, че доставката на книгата е за сметка на купувача. Според тарифата на Еконт, доставката на книгата до предпочитания от вас офис е на цена 4,00 лв.

За купувачи от София, които искат да поръчат книгата и да я платят при получаването, предлагаме възможност да си спестят горните разходи и да получат своя екземпляр лично от книжарницата на издателя в кв. Разсадника в София – бул. Вардар, бл. 22А. Ако това е предпочитания от вас вариант, посочете го изрично в полето “Данни за доставка”.

Контакти с книжарницата и нейното местоположение върху картата.

По подразбиране,  ще ви изпратим 1 бр. от “Уроци на трейдъра милионер”, но ако желанието ви е да закупите повече бройки, изрично напишете това в “Данни за доставка”.

Във всяка книга “Уроци на трейдъра милионер”, поръчана в списание Трейдър, влагаме специално изработен тематичен разделител за директна връзка с новия проект на автора – Смарт трейдърс.

Заявка за доставка:

Име и фамилия (задължително)

Актуален Email (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Град

Предпочитан офис на Еконт

Данни за доставката

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.