Купи “Уроците” с автограф от автора

Само в списание Трейдър можете да вземете пълното хартиено издание “Уроци на трейдъра милионер” с автограф от автора

По разбираеми причини, този вариант изисква да заплатите книгата предварително, но заедно с това трябва да изпратите заявка, в която да попълните необходимите за доставката данни.

Доставката ще се извърши от Еконт. Посочете града и изберете предпочитания от вас офис на Еконт като ги запишете в съответните полета на заявката.

Моля да имате предвид, че доставката на книгата е за сметка на купувача. Според тарифата на Еконт, доставката на книгата до предпочитания от вас офис е на цена 4,00 лв.

За купувачи от София, които искат да получат книгата с автограф от автора, предлагаме възможност да си спестят разходите за транспорт и да получат своя екземпляр лично от книжарницата на издателя в кв. Разсадника в София – бул. Вардар, бл. 22А. Ако това е предпочитания от вас вариант, посочете го изрично в полето “Данни за доставка”.

Контакти с книжарницата и нейното местоположение върху картата.

По подразбиране,  ще ви изпратим 1 бр. от “Уроци на трейдъра милионер”, но ако желанието ви е да закупите повече бройки, изрично напишете това в “Данни за доставка”.

Във всяка книга “Уроци на трейдъра милионер”, поръчана в списание Трейдър, влагаме специално изработен тематичен разделител за директна връзка с новия проект на автора – Смарт трейдърс.

Заявка за доставка:

Име и фамилия (задължително)

Актуален Email (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Град

Предпочитан офис на Еконт

Алтернативен начин за плащане

Данни за доставката

Начини за плащане:

Можете да платите авансово “Уроци на трейдъра милионер” чрез ePay, с банков превод или в брой на каса на Easypay. За всеки от тези варианти се ползвайте от формата по-долу. Натиснете бутона “Заплати книгата” и ще ви се отвори страница, където можете да изберете предпочитания от вас начин. Подробна инструкция как да постъпите имате при варианта “В брой на каса”, а за “Банков превод” имате примерно преводно нареждане,  където ще намерите необходимите атрибути за неговото попълване. Ако изберете някой от тези начини, моля изрично го посочете в полето “Алтернативен начин за плащане” на формата за заявка. Все пак, най-лесно е да платите “През Интернет” чрез профила си в ePay!

Внимание! Ако плащате с ePay, не забравяйте във формата за плащане да попълните в полето “Информация, която получателя ще види за вас“ имейла си, а не КИН, за да знаем кой е извършил плащането.

Описание Сума
Пълно издание на поредицата “Уроци на трейдъра милионер” BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.