ЛАРИ УИЛЯМС ПРЕДИЗВИКВА ТРЕЙДЪРИТЕ

От:  | December 7, 2017 | Категория: Експертна зона

“Време е някой да разбие моя световен рекорд” казва Лари Уилямс по повод на предстоящото през 2018 г. състезание.

Clipboard01

Както мнозина знаят, Лари Уилямс е легендарен трейдър и все още (вече 30 години) притежава световния рекорд по доходност – в световно състезание той увеличава своя депозит с 11 хиляди процента за 1 година. Подобни състезания продължават да се провеждат и по повод на предстоящото – World Cup Trading Championships – Лари предизвиква трейдърите по света: „Време е някой да ме измести от там!“

През 2018 година, в 35-тото издание, ще има отделни секции за фючърси и за форекс. А за разлика от времето, когато Лари е участвал и е плащал високи комисионни, сега няма дори и такса за включване в състезанието. „Много ще се радвам – обявява великият трейдър – някой от моите ученици да разбие моят рекорд!“

В България Лари Уилям има много почитатели, а неколцина родни трейдъри се обявяват дори за негови ученици и последователи. Сега е моментът някой от родните колеги да се прослави и да добие световна известност. Да стане търсен за управление на капитали, да създаде своя собствена школа и разбира се, напълно заслужено да придобие правото да се хвали.

Но дори и да не успее да „изкърти“ световния рекорд на Лари, самото участие и завършването на това състезание е повод да се гордеем с тези от нашите колеги, които ще се осмелят да излязат на голямата сцена с името и уменията си. И съвсем няма да го направим мълчаливо:), а публично ще отразим тяхното участие в списание Трейдър.

Линк за регистрация!

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.