ЛЕТЯЩ СТАРТ ЗА АТБ

От:  | June 15, 2015 | Категория: Събития и прояви

Подготвя се и Първият Български Трейдинг Маратон.

Летящ старт за АТБ

Измина по-малко от месец от дебюта на Асоциацията на Трейдърите в България и вече е трудно да се изброят всички прояви и инициативи на новото сдружение. Още в деня, когато новината за създаването на АТБ,  в телевизия Bulgaria on Air влезе новината и основната цел на Асоциацията – да популяризира трейдинга в нашата страна и да оказва всестранна помощ за изграждането и усъвършенстването на трейдърите.

Още със своята презентация,  АТБ изненадаха българската общност с това, че са поканили самият Лари Уилямс за патрон на Асоциацията.  Лари е легендарен трейдър със стаж на стоковите пазари повече от 50 години. Световен рекордьор е с 11000% годишна доходност, постигнати на официално състезание. Автор на над 10 книги, много иновативни индикатори и стратегии. Преди по-малко от една година Лари Уилямс даде интервю за българското списание Трейдър, а много български трейдъри са израснали професионално благодарение на обучението си при него. Чест е за всички нас, че Лари изпрати и специално видео обръщение към трейдърите от България.

За кратко време Асоциацията стана разпознаваема в трейдърската общност в  България, а десетки подадоха заявление за членство. Във фейсбук страницата на АТБ стана ясно, че за да не се бави процедурата по приемането, УС ще започне да се събира в края на всяка седмица. Новото сдружение беше забелязано и от брокерите, а Карол стана първият инвестиционен посредник, който покани АТБ на тяхно „вътрешно“ мероприятие  – Клуб на трейдъра, който те организират за своите клиенти.

Стартираха и непознати за родната действителност инициативи. Провеждат се открити приемни за директен контакт с българските трейдъри, които се обявяват на сайта на Асоциацията, а вълната „Предизвикай трейдър!“ е замислена да раздвижи трейдърската общност в нашата страна. Най-впечатляващ от всички обаче е предстоящият Първи български трейдинг маратон, който ще се състои на 20.06. от 13 до 17 часа. На него последователно ще се представят някои от най-популярните трейдъри в нашата страна, които ще разгледат различни инструменти, ще споделят своите очаквания, използваните от тях техники и т.н.

На страницата на Маратона можете да научите кои ще бъдат участващите лектори, да видите тяхното оригинално представяне и да се запишете за присъствие.

П.П. За съжаление обаче цялата тази чудесна идея остана далеч в миналото, а благородната инициатива, заложена в Асоциацията, се изроди в нещо грозно и отблъскващо. Сори!

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.