МЕГА теми в списание Трейдър

Най-важните теми в публикациите на списание Трейдър

Представяме ви някои основни акцента в съдържанието на списание Трейдър, изведени от спецификата на трейдърската работа. На отделни страници разглеждаме детайлно всяка от тези МЕГА теми, заедно със списък от най-актуалните публикации, които се причисляват към нея.


Форекс бизнес ФОРЕКС БИЗНЕС

Независимо дали като трейдър ползвате форекс* като хоби или професия, вие задължително трябва да го възприемате като едно много сериозно занимание, защото с него можете да правите малък, среден, голям и дори огромен бизнес.


 КАРИЕРА НА 221-600x450ТРЕЙДЪР

Всеки трейдър е сам на пазара и за да постигне успех той трябва да “извърви” дълъг път на личностно развитие, да канализира своите усилия, да повиши ефективността си, да победи себе си и да си осигури предимство.


increasing profitsУРОЦИ НА МИЛИОНЕРА

Специално трябва да се откроят “Уроците на трейдъра милионер”, пресъздадени в поредица от книги със същото заглавие. Те са изключително образни и необичайни,  надграждат традиционното обучение и създават завършена система от трейдърски знания.


*В случая, а и на много други места, форекс се използва като обобщено понятие за търговия на финансовите пазари

 

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.