МОНОГРАФИЯ ЗА БИТКОЙН

От:  | October 29, 2014 | Категория: Експертна зона

Всички, които се интересуват от крипто валутата ще бъдат приятно изненадани от труда на Марин Стоянов – докторант в УНСС. Под заглавие „Биткойн от А до Я“ той дава изчерпателна информация за виртуалното средство за разплащане, което няма аналог в човешката история.

Авторът подробно разглежда историята, същността и начините на сдобиване с биткойн. С помощта на  многобройни литературни източници той е създал една цяла енциклопедия, в която са намерили място и още много специфични въпроси:  криптографски хеш-функции, значението на Coinbase транзакцията, смисълът на Merkle Tree, ролята на числото Nonce и др.

Специално място е отделено на биткойн портфейла. Това е мястото, където се съхраняват и складират вашите електронни пари. Чрез този портфейл можете да пращате или да получавате биткойни. Освен това авторът обективно е разгледал предимствата и недостатъците на цифровите пари, както и възможностите, които предоставят.

В монографията са намерили място обществените мнения за биткойна, представен е също фундаментален и технически анализ за цената на моделната валута. Отделено е място и на краха на биткойн борсите.

За да задоволи обществения интерес към уникалното разплащателно средство, trade4win.info издава монографията на Марин Стоянов „Биткойн от А до Я“ и я представя на вашето внимание:

Монография за биткойн

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.