Реклама

Списание Трейдър предоставя различни възможности за рекламно присъствие.

Изключително подходящи са ПР публикациите. Предвид уникалното оформление на началната страница, те могат да се комбинират и с подходяща илюстрация, която да изпълни ролята на банер в най-горната част на съдържанието. Освен това, всички рекламни публикации широко се споделят в социалните мрежи, като някои от тях успяват да достигнат до над 3000 човека.

Въздействието на рекламните статии може да се засили с добавянето на акцент, което е удачно както при еднократни ПР публикации, така и за кампания.

Класическа форма на реклама са банерите. Благодарение на своя дизайн, списание Трейдър предоставя многообразие от рекламни полета с различни размери и позициониране. Подходящо е те да се комбинират както помежду си, така и с рекламни статии.

Някои специфични начини за реклама предлагаме под формата на e-publish – публикуване на е-книги и други електронни издания.

Всички изброени варианти могат да се комбинират с творческо участие за написване, дизайн и идеи, което може да прерасне в подготовка и провеждане на комплексна рекламна кампания. Разбра се, всичко това ще бъде предмет да допълнителна договорка.

Свържете се с нас.

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.