Добави акцент!

към своята реклама в списание Трейдър

За да поставите ударение върху вашата дейност или да подчертаете важността на своята компания можете да се възползвате от някои идеи и възможности, и да добавите акцент към вашето рекламно присъствие в списание Трейдър. Тези варианти е подходящо да се ползват в комбинация с други рекламни форми, но се предлагат и самостоятелно:

1. Overhead accent bar

Лента за рекламни съобщения плюс линк над главата на сайта. Може да се показва на всички страници и да остава винаги отгоре при скролиране. Предлага се в няколко цвята, подбрани да привличат вниманието на читателя.

Header_bar

Цена: 60 лв./месец

2. Акцент върху текст в ПР публикация

Подходяща форма за привличане на вниманието е да се постави ударение върху определен текст във вашата ПР публикация чрез цвят и/или движение. В акцентирания елемент може да се включи и линк. Ето някои варианти, предлагани от:

Logo_Trader_half

Не пропускайте тази възможност да мине покрай вас!

Не се колебайте!

Цена: 15 лв. за текстови или 25 лв. за графичен елемент в публикацията

3. Елементи с движение

Акцент чрез движение на определени елементи може да се приложи и в някои от рекламните полета, какъвто е примера, разположен в десния sidebar. Този подход е подходящ и за извеждане на важни съобщения чрез хоризонтално или вертикално движение на малко поле ,  което може да се постави вкл. и на начална страница на списание Трейдър. Заради многообразието на такива възможности, цената зависи от конкретното запитване.

4. Присъствие в специализирани книги

Изключително авторитетно и трайно е вашето рекламно присъствие в книги за търговия и инвестиране. Такъв подход поставя изключителен акцент върху вашата кампания и услугите, които предлагате, и директно ви свързва с разглежданата тематика. Варианти за реклама върху корицата и вътре в съдържанието, както и най-добрите предложения от списание Трейдър, ще обсъдим персонално при конкретен интерес от ваша страна.

Вижте всички възможности за реклама в списание Трейдър!

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.