ПР публикации

1.Рекламна статия

Рекламната статия присъства в регулярното съдържание на списанието и представя продукт, мероприятие или дейност на вашата компания. Публикацията ТРЯБВА да бъде с уникално* заглавие и съдържание, и може да съдържа снимки, лого и линкове към web адреси. Може да бъде и под формата на интервю. Публикацията ще представи вас и вашата компания в най-добрата лична и професионална светлина и ще изтъкне вашите предимства пред останалите.

Благодарение на своето уникално оформление, списание Трейдър има възможност да предложи привлекателна отправка за началната страница, в която могат да бъдат изведени лого на компанията и/или рекламна снимка. При своето публикуване, заглавието ще се появи на първа позиция вляво и ще се мести надясно от следващи регулярни публикации в изданието. По желание на възложителя можем да „държим“ рекламната статия на първия ред за период до 2 месеца.

Статията получава уникален web адрес и завинаги остава в сайта, вкл. и на поредната начална страница с номера 2,3,4 и т.н. Изданието поема ангажимент да сподели рекламната публикация в подходящи фейсбук страници и в най-големите групи с участие на трейдъри. Рекламните статии се публикуват в категория Реклама и ПР.

Цена за еднократна публикация** – 120 лв.

Надбавка за „задържане“ на първия ред – плюс 30%

2. Комбиниране на публикация

За промотиране на събитие или допълнителен рекламен акцент е подходящо комбинирането на рекламна публикация с други рекламни елементи:

  • при комбинация с банер в sidebars (вижте техните места и размери),  към цената на публикацията се добавя само 40% от цената на съответния банер за период от 1 месец;
  • изключително удачно е добавянето на акцент към публикацията, като подходящи за случая са позиции 1 и 2 от предложените идеи за рекламни акценти.

3. Поредица от рекламни публикации

За провеждането на кампания и продължително ПР присъствие можем да подготвим и да публикуваме поредица от рекламни статии.

  • Сумарната цена за 3 публикации е с отстъпка от 20%,  банер в sidebars с отстъпка от 40% за срок от 3 месеца или 1 месец безплатен Overhead accent bar, след изтичането на 2 платени;
  • При поредица от 6 публикации отстъпката на сумарната цена е 30%, създаване на безплатен лик към публикациите от кампанията, банер в sidebars с отстъпка от 50 %  или Overhead accent bar с 30% отстъпка за срок от 6 месеца;

4. Привилегия

За обучения, конференции и семинари, посветени на форекс и инвестиции, всички цени за ПР публикации са с 20 % отстъпка, плюс безплатно отразяване на самото събитие. Тази отстъпка НЕ отменя други отстъпки за комбиниране или поредица от рекламни публикации.

* Текстът и заглавието да НЕ се публикуват никъде другаде.

** Цената се отнася само за публикуването на оригиналния текст

Свържете се за допълнителна информация, конкретни запитвания и договаряне за създаване на вашите оригинални публикации!

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.