e-publish

Публикуване на е-книги и други електронни издания

Специализираното форекс издание за трейдъри и инвеститори trade4win.info има възможност да ви предложи услугата e-publish. Благодарение на нея в електронен вариант можете да публикувате е-книги, обзори и рекламни материали. Това може да включва следните два етапа:

1. Изработка на е-изданието на файл в един или няколко подходящи формата.

2. Поместване на изданието в библиотеката на сайта с възможност за безплатно четене, теглене и отпечатване на съдържанието. В този случай е-изданието остава за постоянно в базата данни на trade4win magaZine и получава уникален уеб адрес.

Като илюстрация на e-publish услугата можете да разгледате монографията „Биткойн от А до Я“.  Такъв подход е подходящ и за поместване на обстойни интервюта или обширни представяния, към които води линк от вашата рекламна публикация. Линковете илюстрират тази възможност, като за пример е избрана статия за семинар на международен публичен лектор.

Разполагаме и с възможност да подготвим изданието за самостоятелно разпространение, вкл. присъждане на ISBN, и да посредничим за  продажбата като е-книги в български online книжарници.

Свържете се за допълнителна информация и конкретна ценова оферта!

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.