ТРИМА БЪЛГАРИ НАЧЕЛО

От:  | January 30, 2017 | Категория: Събития и прояви

след четири месеца от началото на World Top Investor 2016-17.

Clipboard04

Измина първата една трета от световното състезание за трейдъри и инвеститори World Top Investor 2016-17 и на върха на общото временно класиране намираме трима български участници. Това са Георги Георгиев, Тодор Ангелов и Димо Димов. Използваме случай да напомним, че Тодор стана победител в миналогодишното издание на същото състезание с близо 260 процента годишна доходност.

През по-голямата част от тазгодишното състезание Георги Георгиев показва устойчив ръст на своята сметка с изключение на първия месец, когато допусна известни загуби. Представянето на  Димо Димов е съвършено различно. В своя типичен стил за изминалите четири месеца той е подложил сметката си на резки колебания – в началото стопява голяма от нея, но в последствие се възстановява и дори достига до над 420 процента доходност във втората половина на декември м.г. Димо е и сам се определя като агресивен трейдър и не съветва никого да търгува като него. Откровено не се страхува от загубите, защото знае, че в определени моменти е способен да постига впечатляваща доходност.

Пожелаваме на колегите успешно състезание и ще продължаваме да следим надпреварата и да ви информираме за всичко най-интересно. И тази, както и миналата година, списание Трейдър е оторизирана медия партньор за България на World Top Investor.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: , ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.