ТРЪГВА МОБИЛНА ВЕРСИЯ

От:  | April 20, 2015 | Категория: За списанието

Списание Трейдър вече се чете удобно на таблети и смартфони

Мобилна версия на списание ТрейдърНапоследък все повече потребители ползват ресурсите в Интернет чрез своите мобилни устройства. Отварянето на пълните версии на сайтовете обаче създава някои проблеми както по отношение на функционалността, така и при четенето на публикуваните текстове. Обичайно, десктоп версиите са разработени според резолюцията на мониторите, сайтовете се разполагат на две или повече колони, а текстовете се източват с някаква фиксирана ширина. Но когато тези версии се възпроизвеждат от мобилни устройства, сайтове се свиват до размера на  по-малките екрани и за четене на написаното се налага потребителите да увеличат изображението и да скролират както вертикално, така и хоризонтално.

За да избегнем това неудобство, създадохме версия на  списание Трейдър, която е friendly за мобилните устройства и позволява на мобилните потребители да ни четат с лекота. Естествено, за постигането на тази цел трябваше да се откажем от характерната подредба на началната страница, но все пак успяхме да запазим акцента върху най-новата водеща публикация. Както и на десктоп версията обаче, статиите присъстват със съответната кратка анотация и линк към пълния текст.

За да отварят списание Трейдър на своите таблети и смартфони във friendly вариант, читателите не е нужно да правят абсолютно нищо. Инсталираният софтуер разпознава устройството, на което сайтът се отваря, и автоматично насочва към съответната версия на списанието. Важно е да се добави, че мобилната версия на trade4win.info е съобразена и адаптирана към повечето от най-използваните устройства и мобилни операционни системи.

Радваме се, че списание Трейдър може да бъде навсякъде с вас!

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.