УМНО ФОРЕКС ОБУЧЕНИЕ

За първи път в България независими трейдъри  предлагат комбинация между класическо и иновативно форекс обучение.

Търговията на финансовите пазари като магнит привлича хора от всякакви възрасти със съблазнителните  възможности за изкарване на пари и с финансовата свобода, която човек може да постигне. Някои искат бързо да забогатеят, други търсят алтернатива на регулярната си работа, а трети виждат перспектива за допълнителни доходи. Всяко едно от тези желания е напълно възможно да се осъществи, но това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

Вярно е, че в интернет може да се намери много информация за борсовата търговията, а форекс обучения се организират от десетки трейдъри, школи или брокери. Но изучаването на всичко това НЕ е достатъчно. Въпреки голямото количество от знания и многообразието от теории и стратегии, начинаещите  не успяват да постигнат дълготрайни печалби или иначе казано –  да започнат да добавят към своята сметка. На теория и на демо търговия всичко изглежда прекрасно, а графиката на отминалото движение показва чудесни движения, от които е могло да се спечели. Практическите резултати обаче не се покриват с първоначалните очаквания – и вместо да нараства, сметката започва методично да се стопява.

Методът на пробите и грешките не води до успех

Обичайно, трейдърите започват по метода на пробите и грешките. Няма никакви ограничения човек да си отвори реална сметка и лесно да се научи как да търгува. Масово битува мнението, че за изкарването на печалба е напълно достатъчно правилно да прогнозираш накъде ще се промени цената. Истината е обаче, че прогнозата е само една малка част от процеса на търговията. Един от великите е казал: „Няма значение дали съм прав или греша в своите прогнози. Важното е колко печеля, когато съм прав и колко губя, когато греша.“

Традиционно, обученията, теориите и стратегиите се занимават със съставянето на прогнози и с механизма на тяхното отиграване, но навсякъде почти напълно отсъства психологическата подготовка на начинаещите. Всъщност този компонент от търговския процес е много важен и е  характерна черта на успешните трейдъри. Във финансовата сфера има много отлични аналитици и твърде малко хора, които действително успяват да спечелят пари от своите прогнози. А водоразделът между добрите прогнози и доброто отиграване е способността да взимаш добри търговски решения.  А по пътя на пробите и грешките доста мъчително се стига до този етап.

Умен старт във форекс търговията

Две трейдърски школи обединяват своите усилия с идеята да дават възможност за умен старт във форекс търговията. Такова обучение се организира за първи път в нашата страна и се провежда по специално създадена програма. В нея освен техническата страна на трейдинга ще бъде включена и  ментална подготовка, която ще се води от Smart traders. Обучението не е обвързано с никой брокер на финансови услуги и се води от реални трейдъри, които ще представят личния си опит.

 

Лектор за Smart traders е Стефан Трашлиев, който е автор на поредицата от книги „Уроци на трейдъра милионер“. В своите презентации той ще разгледа някои от най-важните моменти, включени в четирите книги, както и  нови техники за взимане на добри търговски решения. Програмата  е подходяща както за абсолютно начинаещи, които ще имат шанса да избегнат болезнения етап на загубите, така и за трейдъри с известен опит, които искат да подобрят своите резултати.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.