УРОЦИ НА ТРЕЙДЪРА МИЛИОНЕР ТРЪГВАТ ПО СВЕТА

От:  | October 8, 2018 | Категория: Експертна зона

На английски поредицата се разпространява под името Trading in the Mind и вече се продава в Amazon

Вече повече от четири години едно заглавие привлича вниманието на читателите, а съдържанието на книгите е променило разбиранията на стотици български трейдъри. Още първата книга от поредицата (Настройки на ума) стана бестселър сред е-книгите. Такъв успех имаха и останалите книги, а след излизане и на третото заглавие за повече от месец и трите книги едновременно се задържаха в топ 10 по продажби. От две години „Уроците“ са събрани в пълно хартиено издание, където е включена и книга четвърта, която допълва израстването на трейдъра и показва как да се превърне в Машина за пари.

„Големият ефект на Уроците върху българските колеги – пише авторът Стефан Трашлиев – ми даде увереност, че посланията на книгите са нужни и полезни за retail трейдърите. Всички ние търгуваме едни и същи пазари, където и да живеем. Еднакъв е стремежът ни към успех, еднакви са проблемите и предизвикателствата, които трябва да преодолеем. Затова се заех да издам книгите и на английски език.“

Разбира се, за да звучат книгите достатъчно добре на чуждия език, е нужно преводът да бъде изключително професионален. Затова голяма заслуга за задграничния живот на книгите има преводача  – в случая това е един изключителен познавач на разговорния английски език – филмовият преводач Живко Тодоров. Милиони българи задочно го познават, защото са слушали неговите преводи на Ах, този джаз, Апокалипсис сега, Смело сърце, Танцуващият с вълци, Империята отвръща на удара, Форест гъмп, Коса, Смъртоносно оръжие 1, 2, 3, Титаник и още много други култови заглавия.

Книгите от поредицата „Уроци на трейдъра милионер“ не са учебници а сбор от непринудени разговори между двама трейдъри. Единият от тях е начинаещ, тръгнал по пътя на пробите и грешките, а другият  – трейдър милионер, който се издържа от своите успешни сделки. В образа на начинаещия всеки читател ще разпознае себе си и собствените си проблеми, а съветите на преуспелия колега създават една изцяло нова представа за нашата трудна и необичайна професия. А тази непринуденост и колоритен език трябва да присъстват и в английските издания. Затова ролята на Живко за чуждоезичното звучене е изключително голяма.

Заглавието за изданието на английски съвсем не е избрано случайно. Разбиранията на трейдъра милионер не се фокусират върху повърхността на графиката или върху това, което цената е нарисувала. Те са обърнати към личността на трейдъра – неговите умения да осмисля това, което се случва на пазара, изграждане на професионално значими качества и най-вече неговото поведение и търговските решения, които взима. В този смисъл уроците на трейдъра милионер са насочени изцяло към менталната страна на трейдинга.

Първата книга от поредицата “Trading in the mind: Settings” вече се предлага в Amazon, където, освен като електронно Kindle издание, книгата може да бъде отпечатана при поискване – на хартия и с цветни корици.

Разбира се, българските читатели съвсем не е необходимо да се снабдяват с книгата от Amazon, защото все още в списание Трейдър може да се купи пълното хартиено издание.
Банер

✅✅✅ Бестселърът „Уроци на трейдъра милионер“ популярно пресъздава съвременни икономически теории относно поведенческите финанси и механизмите за взимане на търговски решения. ???

??? Съдържание, анотации и мнения – на лендинг страницата на книгата. ?

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.