ФОРЕКС СТРАТЕГИИ И ПОУКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

От:  | May 26, 2016 | Категория: Реклама и ПР

Мастър клас

За трети път колегите от Елана организират Мастър клас. След темите за акциите и петрола, разглеждани в предишните обучения, фокусът този път е форекс трейдинга, който, със сигурност, е най-популярен сред трейдърите. Заради своята изключителна достъпност, валутната търговия е първото, с което трейдърите започват и именно тук те срещат своите първи проблеми и неудачи.

Предстоящият мастър клас се нарича FX СТРАТЕГИИ И ПОУКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ и още от заглавието личи, че обучението този път ще бъде по-различно. Това веднага се вижда и в списъка на участващите лектори, където освен експерти от Елана, участват и реални трейдъри. А в програмата четем, че  всеки един от тях ще споделя изводи от своя личен опит. Това разширяване на лекторския състав става в партньорство с Асоциацията на трейдърите в България.

Мастър класът е подходящ за няколко категории трейдъри:

  • За хора, които вече търгуват на валутните пазари и искат да обменят опит с опитни трейдъри;
  • За FX трейдъри, които биха искали да научат повече за различни стратегии за търговия;
  • За начинаещи, които отскоро пробват на валутните пазари и биха искали да чуят съветите на опитните трейдъри.

За големите валутни спекулации и за това как търгуват хедж фондовете ще говори Цветослав Цачев, а за това как търгува с валутни опции при волитилност ще говори Генади Гешев. Двамата са ръководители на отдели в Елана трейдинг и са специалисти с дългогодишен опит.

Липсващи елементи в дългосрочно успешната FX стратегия е темата на Васил Банов – трейдър на валута, стоки и акции от 14 години. Банов е председател на Асоциацията на трейдърите в България, определя себе си като последовател на трейдинг стила на Лари Уилямс.

Своите стратегии за управление на риска при FX и за това как се научил да разбира загубата ще сподели Александър Николов – трейдър с над 10 години опит на валутните пазари, професионален риск мениджър, понастоящем ръководил отдел за управление на риска в голяма компания. Лектор е в University of Portsmouth, дисциплина „Фючърси и опции“.

Тайните на успешната търговия ще разкрие Стефан Трашлиев – индивидуален трейдър на финансовите пазари, търгува от години основно с валута и договори за разлика (CFD). Издател е на списание „Трейдър“. В своята презентация той ще сподели личния си опит, голяма част от който е намерил място в неговите авторски книги – поредицата „Уроци на трейдъра милионер“.

Мастър класът ще се проведе 13:00 – 17:30 часа на 10.06.2016 г. в Софарма Бизнес Тауърс

кула Б, ет. 3, зала “Запад”. Клиентите на ЕЛАНА Трейдинг и членовете на АТБ ползват отстъпка за своето участие, а ранното за писване до края на м. май също струва по-евтино от регулярната цена. За мероприятието има създадена  специална страница, където може да се намери пълна информация, както и форма за регистрация и плащане.

Списание Трейдър е медия партньор на Мастър класа.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags: ,

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.