ЧЕСТИТО, ТРЕЙДЪРИ, ИМАМЕ СИ АСОЦИАЦИЯ!

От:  | May 18, 2015 | Категория: Събития и прояви

Основната цел на АТБ е развитието на трейдинга в България.

Baner_400

Привилегия е за мен, първи да ви съобщя, че е създадена Асоциация на трейдърите в България. Организацията е независимо сдружение, създадено с идеята да обедини трейдърската общност,  да популяризира нашата професия сред българското общество и да предоставя качествени знания за професионално израстване на всички, които са се заели с трудната задача да търгуват самостоятелно на финансовите пазари.

Подробно за дейността на Асоциацията можете да научите на сайта на АТБ. Тук ще намерите Устава на сдружението, основните направления в работата, както и възможностите за членство. Всеки, който желае, може да изтегли и да попълни заявление за присъединяване към Асоциацията на трейдърите в България и да се ползва от всички ресурси с полезни знания,  които Асоциацията ще предоставя на своите членове. За тази цел се разработва специална клубна секция.

Хиляди българи са се „пробвали“ да  търгуват на световните финансови пазари и от собствен опит са установили, че умението да печелиш дългосрочно е изключително трудно постижимо на практика. Въпреки голямата достъпност на борсовата търговия и изобилието от информация за теории и стратегии, успехът на пазара е огромно предизвикателство и изисква много повече от традиционните знания, които трейдърите притежават. Нужни са също задълбочено познаване на тенденциите и специфични личностни качества. Много от трейдърите обаче се „предават“ преди да стигнат до тези разбирания и умения.

Фокусът в дейността на АТБ ще бъде именно върху това, как да печелим дългосрочно на финансовите пазари. Без да си поставя комерсиални цели, Асоциацията на Трейдърите в България ще се старае да предоставя обективна и проверена информация за техники, стратегии и умения, които ще помогнат на всеки да влезе в елитния клуб на успешните трейдъри и уверено да се присъедини към девиза: „Живеем в България, печелим на световните пазари.“

Живеем в България, печелим на световните пазари.

Важно е да се каже, че АТБ не израства на „гола поляна“. Сред трейдърската гилдия в България има много примери за предоставяне на качествени знания и за обединения с цел сътрудничество и взаимопомощ. Такива са десетките школи и лични обучения за трейдъри, многобройните групи в социалните мрежи, книгите от български автори, както и мероприятията, организирани от трейдъри за трейдъри. Асоциацията на  трейдърите в България си е поставила амбициозната цел да обедини всичките тези ресурси, благодарение на което ще получим мощен ефект на синергия и заедно ще имаме по-големи възможности да печелим на финансовите пазари. Най-добрият начин това да се случи е чрез дух на колегиалност в гилдията и всестранна подкрепа между трейдърите в България.

АТБ е учредена от няколко български трейдъри и е регистрирана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. За председател на Асоциацията единодушно е избран Васил Банов. Той е трейдър на валута, стоки и акции от 2002 г.  Освен трейдинга в професионалната му биография присъстват още: директор на инвестиционен посредник, лектор в редица тематични семинари и обучения, участник в международни проекти, целящи развитието на валутната търговия. Автор на над 300 статии в печатни и онлайн медии. Съавтор на  книгата „100% Форекс. Учим и Печелим Заедно“, преведена на над шест езика. От 2009 г. Васил Банов е лицензиран инвестиционен консултант.  Определя себе си като последовател на трейдинг стила на Лари Уилямс и  твърди, че независимият трейдър зависи само от пазара.

Изключителна чест за АТБ е, че поддръжник на новото сдружение е легендарният Лари Уилямс,  който прие отправената покана и стана патрон на Асоциацията на трейдърите в България. Лари е един от най-изявените трейдъри по света със стаж на стоковите пазари повече от 50 години. Световен рекордьор с 11000% годишна доходност, постигнати на официално състезание. Автор на над 10 книги, много иновативни индикатори и стратегии. Той е научил хиляди да печелят и е единственият трейдър на фючърси, който многократно е изтъргувал по милион долара собствени пари на живо в семинари по целия свят. Преди по-малко от една година той даде специално интервю за българските трейдъри.

Тематиката на списание Трейдър много тясно кореспондира с каузата на Асоциация на Трейдърите в България. Затова, дейността на АТБ редовно ще се отразява и ще стане една от мега темите на списанието. Асоциацията има и страница във Фейсбук, харесайте я, за да научавате бързо всичко ново и полезно от АТБ.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Индивидуален трейдър на международните финансови пазари. Журналист популяризатор. Издател на списание Трейдър. Автор на популярни книги за постигане на успех в търговията на финансовите пазари. Създател на концепцията за холистичния трейдинг, повече информация за който ще намерите в моя авторски проект:

http://smarttraders.eu/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.