ЧЛЕНОВЕТЕ НА bgTraders.eu СТРЕМИТЕЛНО НАРАСТВАТ

От:  | October 22, 2018 | Категория: Събития и прояви

След поредица от мероприятия от трейдъри за трейдъри, проектът bgTraders.eu набира все повече последователи.

Само за изминалите няколко месеца към проекта bgTraders.eu се присъединиха много нови последователи. И това явление е съвсем лесно обяснимо. В рамките на по-малко от една година свободната общност на българските трейдъри организира няколко мероприятия с национално покритие и значение. Характерно за всяко едно от мероприятията е, че те НЯМАТ за цел да привличат клиенти за никой брокер и НЕ са гарнирани с реклама на платени продукти или услуги. Или накратко казано, целта не са парите на трейдърите, а получаването на нови знания и обмяната на опит в колегиална среда.

Освободено от всякакви условности, обединението на личности, знания и ресурси работи за развитието на трейдинга в България и за израстване на българските трейдъри. Представяме свои знания, опит и практически умения, общуваме и се свързваме помежду си. И това се случва

Свободно и безплатно за всички български трейдъри!

Идеята за свободната общност бе приета възторжено още от самото начало и някои колеги веднага я припознаха като дом на българските трейдъри. Общността обединява трейдъри от цялата страна, както и клубове от търгуващи по конкретен метод или обединени на някаква друга основа. Така всеки трейдър може да намери съграждани и съмишленици за провеждане на срещи или споделяне опит.

През м. март тази година под егидата на Българските трейдъри се проведе практическа конференция на тема „Как да постигнем доходи от инвестиции и спекулации?“  Независимо, че това беше един много студен ден, за участие в конференцията пристигнаха трейдъри от Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. В конференцията участваха над 100 човека и по този начин мероприятието се превърна в най-голямото (до сега) от този род.

По инициатива на най-активния и многоброен трейдърски клуб  Lucky break през лятото се проведе и Първата лятна трейдинг школа Ахтополония 2018. За цяла една работна седмица голяма група трейдъри се събрахме в южния морски град, където активно обменяхме опит и празнувахме. Подобно мероприятие е уникално за родната гилдия и показа на цялата общност в нашата страна, че Българските трейдърите взимат в свои ръце собственото си израстване.

Тази увеличаваща се активност през изминалите месеци привлече към проекта bgTraders.eu много нови последователи. Само за броени седмици, членовете на общността надхвърлиха цифрата 500 и всеки лесно може да види колко човека са се регистрирали към съответната отбелязана дата.

Тази тенденция е изключително радостна и има всички предпоставки да продължи със същото темпо, защото членството в Българските трейдъри е БЕЗПЛАТНО и ще остане такова. А данните на участниците НЯМА да бъдат продавани или предоставяни на трети лица за е-mail маркетинг. Освен това, във връзка с изискванията на GDPR, общността не събира лични данни от своите последователи.

За да общуваме и да се свързваме помежду си пише във формата за включванеНЕ ни е необходимо да разполагаме с вашите лични данни, а само с валиден e-mail и с вашето желание да сте част от общността.

Сподели тази статия:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisEmail this to someone

About 

Българско форекс списание за трейдъри и инвеститори на финансови пазари.

http://trade4win.info/

Tags:

Свободната общност

Българските трейдъри

Ела при нас във Фейсбук!

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.