WORLD TOP INVESTOR 2014-2015

Състезание между трейдъри и инвеститори от цял свят

Настоящето издание на World Top Investor се провежда от 01 декември 2014 г. до 30 ноември 2015 г.

Традиционно, състезанието е огромно предизвикателство, защото в него участват най-добрите трейдъри и инвеститори в света. За всеки успешен трейдър, пазарът предлага достатъчно пари, които може да спечели. Наградата в World Top Investor обаче далеч надхвърля всякакво финансово измерение. Признанието да бъдеш най-добрият между добрите носи престиж и уважение. World Top Investor

Победителят в World Top Investor има възможност да стане портфолио мениджър за период от една година в организатора на надпреварата – компанията Dif Broker. Но дори и да не спечелите елитната статуетка, всяко едно успешно представяне може да катализира някакво ново начало, свързано с проекти, управление на капитали или консултантски бизнес.

Изключително напрегната беше надпреварата в World Top Investor 2013-2014, когато българите държаха убедително предимството през първата половина от състезанието, но в крайна сметка отстъпиха първенството на испанците.

Оторизирани за България

Брокер – спонсор

Karol

Медия – партньор

trade4win magaZine

Кампания

Удивителна

Ползване

Публикациите в trade4win.info са информационни, не съдържат препоръки за покупка или продажба и не трябва да се ползват за взимане на инвестиционни решения.

Отговорност

Търговията на Форекс пазара е високорисково занимание и trade4win.info не носи отговорност за решения, взети на базата на поместените тук публикации.

Условия

Списание trade4win.info е независима медия и неговото издаване не е обвързано с брокери на финансови услуги, както от България, така и от чужбина.

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.